avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... proprire conturi pentru venituri necuvenite din ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

proprire conturi pentru venituri necuvenite din indemnizatie crestere copil

buna seara...poate ma puteti ajuta cu un raspuns.....acum 2 sapt am primit o scrisoare de la anaf cu insintare de proprire pe conturi si salar pentru sume de recuperat necuvenite. ma duc la ei sa vad despre ce este vorba si imi spun ca a fost emisa de catre directia muncii....deci ma deplasez in cealalta directie.ajung la directia muncii si mi se spune ca in anul 2009 cand am intrat in concediu de crestere a copilului mi s'a suspendat contractul de munca cu data de 11.05 dar ca atunci cand a fost depusa declaratia de cate contabila am figurat din gresala cu 20 de zile lucrate in loc de 5 zile...desi salariul mi'a fost calculat corect pe statul de plata primind suma de 150 de lei. imi spun de la directia muncii sa se faca o rectificativa de catre firma si se remediaza problema, se depunde declaratia rectificativa si sunt trimisa intr'un birou unde mi se explica nu prea elegant ca pe doamna de acolo nu o intereseaza...ca dosarul deja a fost trimis la finante si ca sunt buna de plata....dar eu nu am incasat nici un ban in plus iar acuma trebuie sa platesc 407 lei pentru ceva ce nu sunt datoare...acuma in baza de date nu mai apar decat cu cele 5 zile lucrate.....iar de la finante mi s'a spus ca imi trebuie o hartie de la directia muncii ca sa'mi ridica proprirea ......dar doamna amabila a spus ca asa ceva nu este posibil desi a fost o gresala de operare ...asteptam sa vad cum e cu amnistia fiscala promisa de Ponta.....dar nu stiu sunt obligata sa platesc acuma pentru ceva ce nu am primit si de care nu m'am folosit?

Alte discuții în legătură

Plata reparare telefon gasit ValiF ValiF Bună ziua / bună seara! De aproximativ o lună şi jumătate mă lovesc de o situaţie tare ciudată în ceea ce priveşte un telefon ce l’am găsit ... (vezi toată discuția)
Avocatul meu a incurcat data la care aveam termen si nu s'a prezentat spiridon vasilica spiridon vasilica In calitate de reclamant pentru Apel-partaj bunuri comune / lichidarea regimului matrimonial , reprezentata, evident, de un avocat , aveam termen pe 12 ... (vezi toată discuția)
Privati de dreptul lor spiridon vasilica spiridon vasilica Buna ziua! Iata o situatie destul de dificila si imposibil de rezolvat pentru mine, cel putin acum,cand nici nu mai pot sa judec prea limpede si nu stiu unde ... (vezi toată discuția)