avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... avocatul meu a incurcat data la care aveam termen si ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

avocatul meu a incurcat data la care aveam termen si nu s'a prezentat

In calitate de reclamant pentru Apel-partaj bunuri comune / lichidarea regimului matrimonial , reprezentata, evident, de un avocat , aveam termen pe 12 aprilie.
Avocatul insa nu s'a prezentat, motivandu'si absenta prin faptul ca in agenda sa apare o cu totul alta data, aceea de 20 aprilie. Prin urmare , solutia data de instanta este <<respins apel ca nefondat>> . Am vb cu avocatul despre asta, si'a motivat absenta prin cele ce v'am spus mai sus si a spus ca v'a face recurs . Simt ceva necurat in toata povestea asta, mai ales ca ma tot taraganeaza de pe o zi pe alta.
Dar stiu ca sunt 15 zile in care poti face recurs, iar aceste se scurg cu repeziciune si eu nu am niciun raspuns inca din partea avocatului.
Sunt disperata, va rog, ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: spiridon vasilica , utilizator 20:45, 6 Mai 2012
~ Conținut șters la cerere ~
Stiu ca sunt 15 zile de la comunicare.
Sunt diperata ptr ca am am cheltuit 60 milioane (vechi) initial cu procesul de partaj, apoi inca 60 anul trecut pentru acest apel, mi'am pus toata viata mea si a celor doi copii in mainile avocatului, crezi ca acesta lupta pentru o cauza dreapta , cinstita, si dintr'o data se termina totul ca avocatul a uitat sa se prezinte la termen
Poate ca nu a uitat, poate ca nu a vrut, ipotezele pot fi mai multe, poate chiar a notat o alta data in agenda lui si nu a mai verificat. Adevarul il stie numai domnia sa. Ca sa va ia banii nu a uitat?!
Ayaz a scris :
[quotPoate ca nu a uitat, poate ca nu a vrut, ipotezele pot fi mai multe, poate chiar a notat o alta data in agenda lui si nu a mai verificat. Adevarul il stie numai domnia sa. Ca sa va ia banii nu a uitat?!

Aveti dreptate. Cineva mi'a spus zilele trecute ca poate e corupt, poate a facut'o intentionat ca sa pierd eu procesul in instanta si de atunci nu mai am liniste.
Ce as putea sa fac de'ar fi acesta adevarul?
Oricum gandul acesta ma ingrozeste si faptul ca m'am increzut in acest avocat , am avut incredere deplina in el ma face sa am oarecare dubii in ceea ce mi s'a spus. Si totusi...daca e adevarat?
Pot sa dau avocatul in judecata ?As avea un alt proces pe rol ,dar cu cel cu partajul cum ramane?
Nu pot sa ajung cu doi copii in strada din prostia altora, dar nush ce sa fac.
Pana una alta ,avocatul mi'a zis sa astept pana iese comunicarea. Ce am altceva de facut?! Numai sa nu fie prea tarziu

Daca nu aveti incredere in el, angajati-va un al doilea avocat si nu asteptati ultima zi in care se poate depune recursul.In rest pentru fiecare avocat este important sa castige procesul in care s-a angajat, pt. ca din asta traieste, din procese castigate si nu din cele pierdute.

Alte discuții în legătură

Avocata m'a tras pe sfoara si mi'a pierdut procesul spiridon vasilica spiridon vasilica Buna seara! Am un subiect #-o ... La apelul pe care l\'am facut anul trecut, la procesul de partaj ,avocata mi\'a cerut 60 milioane (vechi) , pe care am ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala, certificat de grefa in vederea recuperarii permisului cameleon01 cameleon01 buna ziua! zilele trecute am fost oprit de un echipaj al politiei rutiere care mi'a \"daruit\" o amenda de 150 ron si suspendare 30 de zile al permisului. ... (vezi toată discuția)
Pacaleala si nici nu e 1 aprilie spiridon vasilica spiridon vasilica Fiica mea a facut de curand(aproape o luna) 18 ani si a depus actele pentru schimbarea CI , pe 13 iulie.Aveam nevoie de hatararea de partaj legalizata, eu ... (vezi toată discuția)