Buna seara!
Am un subiect #-o ...
La apelul pe care l'am facut anul trecut, la procesul de partaj ,avocata mi'a cerut 60 milioane (vechi) , pe care am convenit sa ii platesc in mai multe transe. Numai ca eu, fiind dintr'o alta localitate decat cea a avocatei, si fiindu'mi greu sa ma deplasez ( sa fac naveta) avocata mi'a sugerat sa depun banii intr'un cont de'al sotului ei, pentru ca , spunea ea, banca la care are ea cont, nu era in localitatea mea.
Nu mi s'a parut nimic suspect in privinta asta, doar ca pretul pe care ea mi l'a cerut mi s'a parut exorbitant, tinand cont ca in urma cu doi ani, i'am mai platit tot 60 milioane (vechi), ca avea un fix cu suma asta, desi stia ca o duc foarte greu cu banii.
O sa va intrebati de unde am avut totusi acesti bani. Din imprumuturi pe la banci, cunostinte, rude si imi este foarte greu acum sa restitui banii, dar nu'i pasa.
De multe ori ma presa cu banii spunand ca are meseriasi in casa si ii trebuie si ei bani ca sa'i plateasca.
M'a asigurat ca daca platesc acesti bani castig procesul garantat, ce proasta am fost !!!,ea insa la ultimele termene nici nu s'a mai prezentat, pretinzand ca judecatoarea a facut o greseala cu termenele. Niste gogosi pe care mi le'a vandut si pe care nu le'am mai inghitit fapt ce m'a determinat sa consult alti 3 avocati, pentru ca eram disperata ca imi pierdeam casa si toti trei mi'au spus ca m'a ,, furat'' pe fata.
De ce? Pentru ca mi'au spus ca un avocat are un cont al lui de avocat in care isi primeste onorariile, nicidecum in contul sotului asa cum mi'a cerut mie.
Eu am chitantele de la banca cu banii pe care i'am depus in contul sotului ei, pe care nici nu'l cunosteam, pot sa dovedesc asta.
Intrebarea mea este daca pot sa fac ceva in privinta asta pentru ca m'a furat si pe mine cu nerusinare , si statul, neplatind niciun impozit iar eu am de platit dobanda grea la banca :((
Si nu se poate sa faca asta in continuare la o multime de amarati care o angajeaza si isi pun poate viata in mainile ei .