buna ziua! zilele trecute am fost oprit de un echipaj al politiei rutiere care mi'a "daruit" o amenda de 150 ron si suspendare 30 de zile al permisului. intrebarea mea este daca binevoiti a ma ajuta in a'mi lamuri aceste nebuloase. Daca inaintez in instanta cum ca am avut dreptate si am trecut pe galben, dar intre timp s'a facut rosu si nu am mai avut timp sa franez. cat m'ar costa toata treaba? ma refer cu ceva sfaturi din partea unui avocat sa mearga sa'mi scrie o plangere ca la carte si sa'mi retraga un certificat de grefa? iar in vederea solutionari procesului cat timp ar dura? si ce sanse de castig as avea? multumesc anticipat . cu stima
Cat va costa?
Un drum la judecatorie si timpul redactarii cererii.
Cererile contraventionale se gasesc garla pe net si pe acest forum.
Spete, de asemenea.
Cerere pentru grefa toi aici pe forum.
Daca sunteti comod/a atunci onorariile avocatilor costa de la 500 lei in sus.
In primul rand culoarea galbena a semaforului daca apare ea ne atentioneaza ca nu mai trebuie sa efectuam alta manevra si sa ne oprim nu sa continuam deplasarea. Apoi daca veti calcula un picveti vedea ca de fapt suspendarea permisului dv este de numai 15 zile pt ca dovada emisa de politie va da drept de circulatie pt 15 zile. Eu zic ca este prea mare deranjul pt o problema atat de nesigura.