avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... renuntare avocati
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

renuntare avocati

buna ziua,sunt in proces de divort si am luat de pe site 2 avocati,cu primul am facut contract,am platit 5 mil si nu m-a ajutat deloc,tot ce doream sa imi scrie nu dorea si la termen m-a lasat fara sa imi dea macar un sms,m-am trezit inainte de proces singura apoi s-a mai si luat de mama mea si i-a vorbit urat.doresc sa stiu care e procedura daca vreau sa renunt la servicii,vreau banii inapoi si daca pot face si reclamatie,e in joc faptul ca pot pierde un copil si avocatele desi nu au vad ca isi bat joc de mine.apoi a doua mi-a luat actele o luna si deodata a disparut,cand era vorba sa ma sune mi-a spus ca a crezut ca am renuntat eu ai apoi tot ea s-a suparat si mi-a spus sa vin sa iau actele si sa-mi caut alt avocat.ambele si-au batut joc d e mine,nu stiu daca avocatii au dreptul sa faca asa ceva,eu nu mai am timp sa caut avocati tot timpul,am si copil mic,nu am vrut eu proces ci sotul si vad ca eu o platesc.cum fac sa le reclam ,unde,daca e normal ce am patit,cum reziliez un contract cu prima si sa iau banii,vad ca la avocati totul se reduce la bani dar neseriozitatea e apoi bataie de joc.adica daca am ajuns la proces trebuie sa fiu judecata de diverse femei fara familie si neserioase si obraznice in calitate de ce?ele cum raspund ca si-au batut joc de mine?pot pierde un copil,pot cere si daune de la ele sau putin le pasa ?cum procedez?
Cel mai recent răspuns: daniella28 , utilizator 17:13, 19 August 2014
Pai nu prea aveti ce face, ori va intelegeti amiabil (mici sanse) ori reclamatie la barou ori ii dati in judecata (desi nu cred ca este o solutie care vi se potriveste). Va trebuie cineva care sa va ajute, care cunoaste un avocat personal si nu avocati luati de pe siteuri (nu asa se face treaba).
Daca nu si-a indeplinit contractul si nu a venit la termen aveti dreptul de a primi banii inapoi.
Sa nu aveti insa contract numai pentru redactarea actiunii de divort si fara reprezentare.
La banii dati e posibil sa nu fi avut reprezentare sau acordarea de aparare la judecata.
in contract scrie ca sunt bani dati pentru tot.nu eu am hotarat suma,ci dansa.nu a spus ca doar pentru redactare.am citit contractul.insa scrie ca nu vrea sa imi dea nimic,chiar cu obraznicie ca de ce o deranjez?si ar trebui sa primesc daune ca eu am fost lasata la proces si am avut un soc,mi-a venit rau cateva zile.daca nu vrea sa imi dea banii ce sa fac?
Daca trebuia sa va apere tot procesul pe acesti bani puteti sesiza baroul.
Se va lamuri legal problema.
imi puteti spune cum fac pas cu pas?nu stiu cum sa rezolv,unde scriu,sunt dezamagita,e al treilea avocat care ma pacaleste si vad ca nu am ce face,unul serios unde as gasi?dvs imi puteti recomanda,risc sa pierd copilul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lnselatorie daniella28 daniella28 buna ziua,aici pe site o anume doamna s-a dat avocat,a spus ca ma reprezinta,m-a chemat la tribunal,mi-a cerut bani sa-mi faca intampinare si cerere ... (vezi toată discuția)
Divort dannyy26 dannyy26 Buna ziua, As vrea sa stiu cum procedez daca doresc sa divortez,care sunt primii pasi eu avend copil de un an in crestere,ce acte trebuie si daca nu am niciun ... (vezi toată discuția)
Precontract agentie imobiliara cumparare apartament- restituire avans. Dyana909 Dyana909 Buna seara, m-am grabit ieri, agentia mi-a spus ca daca nu iau eu apartamentul si nu dau acontul in aceeasi zi, voi pierde apartamentul pentru ca e altcineva ... (vezi toată discuția)