avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1128 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... problema masina Ungaria
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

problema masina Ungaria

Am cumparat o masina de la o persoana din Mures. Am efectuat Rar-ul si toate taxele, am fost la politie cu dosarul complet pentru inmatriculare dar acolo a aparut ceva pe calculator cum ca masina trebuie verificata in Ungaria. Am asteptat 2 luni de zile, a venit raspunsul si este negativ. De la politie mi s-a spus ca trebuie sa merg in Ungaria cu cartea masinii si contractul de vanzare cumpare dintre baiatul din Mures si ungur pentru clarificarea situatiei. Mentionez ca nu am brieful acela mic. Ce sfat imi dati ? Va multumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 07:37, 19 August 2014
Este evident ca auto are probleme
Aveti variantele fie desfasurati demersurile in Unfaria,fie formulati plangere impotriva vanzatorului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto - definiva Tomix Tomix Am achizitionat o masina cu numere rosii luate de catre vanzator. Am incheiat contract vanzare-cumparare la biroul de acte auto unde am primit fiecare actele ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto masina din germania dan73nik dan73nik As dori sa cumpar o masina din Germania, ca apoi sa o inmatriculez in Romania. Ce stiti despre inmatricurea pe baza de factura ? Influenteaza asupra taxei de ... (vezi toată discuția)
Acuzat de uz de fals la achizitie autoturism florydania florydania Buna seara, Am rugamintea sa ma ajutati cu o parere/sfat in urmatoarea chestiune: In anul 2012 am cumparat o masina din targ de la Vitan. Am facut actele ... (vezi toată discuția)