avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Nedepunere la termen declaratie 200 pentru pfa
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Nedepunere la termen declaratie 200 pentru pfa

Buna ziua !
Am un pfa din 2007 inregistrat platitor de TVA ,cu venit real ,fara activitate. La infiintare am depus declaratia 220 si trimestrial declaratia 300 ,nu am depus declaratia 200. In decembrie 2012 am fost instiintat ca am de plata impozit pe venituri din activitati independente ,penalizari si dobanda in valoare de 6000lei. In aceasta perioada nu am putut sa-mi desfasor activitatea ca instructor auto independent (pfa) din cauza ca nu indeplineam conditiile de autorizare ca independent cerute de ARR si am lucrat ca instructor angajat. Am depus declaratiile 200 in dec.2012 cu venit 0 , tot atunci am inchis pfa-ul si am cerut recalcularea sumelor datorate. De atunci tot primesc somatii de plata si suma creste continuu . Ce trebuie sa fac ?
Cel mai recent răspuns: dumitruvalentin , utilizator 12:20, 19 August 2014
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligativitate depunere formular 220 Paula Tudor Paula Tudor Buna ziua! Este obligatorie depunerea formularului 220 pentru o societate care in trimestrele 2, 3 si 4 ale anului precedent a depus declaratii 0 si pentru ... (vezi toată discuția)
Suspendare pfa - declaratia 200 adinara adinara Buna ziua, In luna Iulie 2014 am decis sa suspend acitivitatea pfa-ului (sistem real), iar contabila m-a ajutat la completarea actelor, printre care si ... (vezi toată discuția)
Ce declaratii depun pe 2012? elenadeverde elenadeverde Am un PFA - profesie liberala , cu determinare venit net in sistem real cu incepere activitate 06.01.2011.Am depus pe anul trecut declaratiile 220,070 si ... (vezi toată discuția)