avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... act aditional la CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

act aditional la CIM

Salut,
am semnat un act aditional la CIM pe termen nedeterminat, prin care trebuia sa incetez activitatea la o anumita data. La acea data angajatorul mi-a cerut sa continui fara a semna nimic in plus.
Acum intra in viguare vechiul CIM pe termen nedeterminat sau angajatorul poate sa concedieze si dupa citeva luni intirziere bazindu-se pe acel act aditional?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:21, 18 Mai 2009
In primul rand,
Cum adica ati semnat act aditional de incetare dupa o anumita data? :stunned:
Nu era cumva o cerere de incetare contract cu acordul partilor, de la o anumita data?

In al doilea rand, din cate povestiri reiese ca in prezent va desfasurati activitatea "la negru". Asa este?
Nu inteleg!
Daca actul aditional era pe termen nedeterminat, cum sa incetati activitatea la o data anume.
Ar fi bine sa spuneti ce scrie in actul aditional pentru a intelege despre ce e vorba si apoi va raspund.
Ultima modificare: Luni, 18 Mai 2009
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
actul aditional este ptr incheierea activitatii la o anumita data, nu dupa o anumita data.
dupa acea data am desfasurat activitatea legal, cu toate taxele platite de catre angajator.
dupa mine rezulta ca a intrat in viguare CIM nedeterminat
in actul aditional se specifica ca la 30 sept 2008 se va incheia activitatea mea in cadrul societatii
eu am mai lucrat in societate pina in 31 dec cind am fost concediat. are voie societatea sa faca asta?
nu face o concediere ilegala?
Eu tot nu pricep.
Din moment ce ati inchetat activitatea la o anumita data, cum ati lucrat ulterior legal? In baza a ce?

Subsriu la rugamintea colegului tudorvaleriu. Dati-ne mai multe amanunte daca doriti sa va putem ajuta cu niste raspunsuri. Nu se intelege mare lucru din ce-ati relatat pana acum

Alte discuții în legătură

Act aditional la cim Drcristian Drcristian Institutia la care sint angajat pe perioada nedeterminata mi-a trimis prin posta in 2012 sa semnez 4 acte aditionale la cim pentru perioada 2008 - 2012. In ... (vezi toată discuția)
Cim perioada determinata Mimi 2017 Mimi 2017 O persoana a fost angajata cu cim perioada determinata pana la revenirea in activitate a unei alte persoane aflate in cic, angajata la randul ei cu cim ... (vezi toată discuția)
Cim duratat determinata soucadan soucadan Un angajat al societatii care a incetat activitatea indeplinind conditiile de pensionare (grupa de munca), angajat cu un CIM pe perioada determinata, in total ... (vezi toată discuția)