avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... lipsa calitatii procesuale active?!
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

lipsa calitatii procesuale active?!

cum este posibil ca instanta sa respinga o actiune pe motivul lipsei calitatii procesuale active in conditiile in care cererea a fost formulata de cesionarul unei creante, cesionar care a indeplinit toate formele de publicitate a cesiunii cerute de lege? sau pentru unele instante exista legi proprii privind cesiunea de creanta?
Cel mai recent răspuns: me_al_an , utilizator 17:57, 19 Mai 2009
A-ti notificat si debitorul cedat cu privire la cesiunea intervenita ?
da, am trimis notificarea prin posta cu confirmare de primire. insa, in fata instantei, debitorul nu-si recunoaste semnatura #-o deci presupun ca instanta a considerat ca daca debitorul zice ca nu el a semnat eu nu am indeplinit cerintele art 1393 cod civil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contracte - preluare creanta horia2010 horia2010 Daca un contract se incheie intre doua parti atunci pe ce drept o a treia parte poate prelua drepturile uneia fara acordul celeilalte? cum se poate contesta ... (vezi toată discuția)
Cesiune de creanta mimiimp mimiimp cesiunea de creanta, pentru a fi opozabila tertilor, inclusiv debitorului cedat trebuie notificata acestuia prin executor judecatoresc (Obligatii-Statescu si ... (vezi toată discuția)
Notificare cesiune de creanta/credit mirelutza_miry mirelutza_miry Buna ziua . Am si eu o problema cu o Notificare primita in urma cu aproape o luna care spune cam asa ,,SC 1 SRL, persoana juridica romana ...cu sediul in ... (vezi toată discuția)