avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1075 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... subventie APIA
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

subventie APIA

Buna ziua,Am cumparat o anumita suprafata de teren agricol si doresc sa imi spuneti daca la acest moment mai pot depune cerere pentru subventie de la APIA chiasr si cu penalizare si ce documente trebuie sa depun concomitent cu cererea.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 13:55, 21 August 2014
Gasiti detalii pe site APIA:
[ link extern ]

Intrebati fostul proprietar daca a depus cerere. In cazul in care a depus el cerere de subventie pe suprafata, atunci va trebui sa va informati direct la sediul APIA din judetul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subventie apia leusan leusan De ce fel de documente sunt necesare pentru a lua subventie de la APIA pentru teren sun 10 HA? Cum ma pot interesa daca in urma cu 3 ani s-a ridicat ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren agricol (care este in arenda) catre un tert , nu arendasului ! ravita ravita Urmam toate precederile legale privitoare la vanzarea terenului agricol de 4 ha din Mehedinti , pentru care am efectuat in mod special si intabularea si ... (vezi toată discuția)
Apia - zona defavorizata andrre andrre In anul 2010 am depus o cerere de subventie la APIA pentru o anumita suprafata ( declarata ca teren necultivat), iar in mai 2011 am primit aceasta subventie. ... (vezi toată discuția)