avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Activitate comerciala pe firma elvetiana
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Activitate comerciala pe firma elvetiana

Buna seara,

As dori sa stiu daca detin o firma in elvetia, pot sa deschid un punct de lucru in Romania cu aceasta firma?
Este mai indicat sa am activitate pe o firma romaneasca sau se poate si pe cea elvetiana? Stie cineva daca trebuie sa platesc taxe in ambele tari, sau doar Elvetia/Romania?
Cel mai recent răspuns: ContSters44758 , utilizator 14:52, 20 August 2014
Raspunsul il gasiti in Legea nr. 60 din 13 iulie 1994 pentru ratificarea Conventiei de evitare a dublei impuneri incheiata intre Romania si Elvetia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitarea vanzarii unui apartament in romania pentru cetatean cu resedinta fiscala in elvetia mihaime mihaime Buna ziua, Sunt cetatean roman care locuieste in strainatate si am domiciliul fiscal recunoscut si de ANAF in Elvetia. Tocmai urmeaza sa mostenesc un ... (vezi toată discuția)
Există tratate pentru evitarea dublei impuneri între românia și sua? iqwert iqwert Buna ziua, Presupunem ca detin ETF-uri(actiuni) cumulative(se reinvestesc automat, nu se emit dividende) prin firma Interactive Brokers care are sediul in ... (vezi toată discuția)
Consultanta si emitere factura fifi58 fifi58 Firma din Austria presteaza serv de consultanta si managment in Ro Beneficiar firma platitor de tva inreg in Romania .Consultanta are loc pe teritoriul ... (vezi toată discuția)