avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 196 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... proces verbal de casare
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

proces verbal de casare

La un liceu o persoana, la cererea directorului, a semnat un proces verbal de casare a unor bunuri mobile, in calitate de membru al comisiei de casare. Ulterior, s-a facut o comisie interna care a analizat acel proces verbal de casare si care va trimite respectivul raport la Inspectoratul Judetean si Curtea de conturi.
Cine are competenta de a verifica asa ceva? Cum se realizeaza aceasta verificare?

Alte discuții în legătură

Atributii de serviciu - cine întocmește adresa de casare bunuri către ordonatorul principal de credite ? oanaportar oanaportar Buna seara ! Directorul institutiei noastre vrea sa caseze niste bunuri. Directorul vrea sa se faca o Adresa oficiala catre Consiliul Judetean - ... (vezi toată discuția)
Casare mijloace fixe nefunctionale rmrrodica rmrrodica buna ziua fac parte din comisia de care a mijloacelor fixe am de casat mijloace fixe nefunctionale scoase din functiune cum procedez? pot pur si simplu sa ... (vezi toată discuția)
Verificarea presedintelui asociatiei Morisca Morisca Verificarea activitatii presedintelui unei asociatii corale se face doar de catre membrii fondatori sau se sesizeaza Curtea de Conturi cu privire la activitati ... (vezi toată discuția)