avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 386 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis conducere

Am permis conducere pentru autoturism. Daca vreau pentru motocicleta, este obligatorie si proba teoretica? Daca DA, in caz ca nu o promovezi, exista riscul sa pierzi permisul pentru autoturism ?
Cel mai recent răspuns: alex67jjy , utilizator 17:03, 20 August 2014
Nu exista nici un risc,da este proba practica si teoretica..cand am dat eu in 2012 am facut doar poligon acum am inteles ca te scoate in oras!bafta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exersare conducere fara permis cat.b ContSters346519 ContSters346519 Buna ziua, Unde as putea sa mai exersez conducerea unui autoturims, fara instructor auto, daca nu am permis de conducere? In zona unde locuiesc nu mai ... (vezi toată discuția)
Moped si scutere sorinnegru sorinnegru am legislatia facuta care era obligatorie pina in 19 ianuare ce pot face cu ea platesc doar pentru noul permis sau trebe dinou sa merg la scoala :) (vezi toată discuția)
Redobandire permis sky_yo_sky sky_yo_sky buna ziua si o intrebare legata de sustinerea examenului auto la sala ,daca eu am avut toate categoriile B,C,E,D pot sa le sustin pe toate in aceiasi zi daca ... (vezi toată discuția)