avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 368 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Eliberare card european de sanatate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Eliberare card european de sanatate

buna ziua. sora mea este plecata in Belgia si vreau sa solicit pt ea un card European de sanatate. trebuie sa solicit de la primaria unde are domiciliul o adeverinta ca nua are venituri pt eliberarea acestui card? este sufficient sau imi trebuie si o declaratie pe proprie raspundere ca nu are venituri? este plecata de opt ani si nu si-a achitat asigurarile de sanatate nici aici in tara nici in afara. va multumesc.
Cel mai recent răspuns: puni , utilizator 09:17, 20 August 2014
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formular nou - eliberare card european sanatate Anamaria1313 Anamaria1313 Buna ziua, Ma puteti ajuta cu noul formular \\"Anexa2\\" pentru eliberarea cardului european de sanatate? Stiu ca mai este necesara o cerere tip, C.I. si ... (vezi toată discuția)
Cum obtin cardul european de asigurat? adrian_chivu2001 adrian_chivu2001 Buna seara Va rog sa imi spuneti care este modalitatea de a obtine un card de sanatate european? Va multumesc cu stima (vezi toată discuția)
Asigurare medicala....o problema in strainatate!! addynutza addynutza Buna seara, sunt plecata in Spania si vreau sa-mi scot acte aici, mai exact certificatul verde insa nu pot pentru ca nu am medic de familie aici,. Card ... (vezi toată discuția)