avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Blocare cont economii copii
Discuție deschisă în Executare silită

Blocare cont economii copii

Buna ziua. Am deschise la o banca doua conturi de economii pe numele copiilor minori, eu fiind imputernicita pe aceste conturi. In cazul unei executari silite / poprire salariu...se poate ajunge la aceste conturi? Poate cere blocarea banca acestor conturi pentru stingerea datoriei daca sunt pe numele copiilor?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:12, 20 August 2014
Teoretic...daca titularii de cont sunt copii , deci nu figureaza numele dvs. nu este posibil.
Titular este copilul, eu sunt imputernicita (ceea ceeste logis fiind minori)....ati spus teoretic...dar practic? se pot atinge de acesti bani sau nu..legea ce spune???
Banii provin de la dvs, se poate ajunge sa fie blocate acele conturi, insa putin probabil pt ca nu se afla de aceste conturi, titlul executoriu e pe numele dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Popriri pe conturi-donatii umanitare Lorena2011 Lorena2011 Buna ziua, sotul meu a facut un imprumut la banca pe societate... de un an nu a mai platit ratele dearece avem copilul bolnav de leucemie si in prezent il ... (vezi toată discuția)
Oprire bani din cont persoanl pt amenzi evascu evascu Azi dimineata,sotul meu a primit o suma de bani in contul personal,la ora 12 s-a dus sa scoata banii, de la banca i s-a spus ca banii au fost in cont la ora ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu michella73 michella73 Buna ziua, in 2008 am facut o refinantare in valoare de 22500 lei, in 2010 in urma taieri salariilor cu 25% am inceput sa nu mai pot achita ratele am facut ... (vezi toată discuția)