Buna ziua, detin o firma pe care am facut un proiect care a fost aprobat, insa e necesar sa plec din tara pentru o perioada mai indelungata si as dori sa fac o procura pentru a lasa o alta persoana sa se ocupe de absolut tot ce are legatura atat cu firma cat si semnarea actelor pentru fondurile europene care au fost aprobate. Bunul care urmeaza a fi achizitionat prin intermediul proiectului necesita o suma de bani(50% finantata de fonduri) pe care nu o detin urmand a imprumuta diferenta din banca (CEC) girand cu bunul achizitionat.Pana in prezent am facut 4 procuri pentru a lasa o alta persoana sa se ocupe de tot si cei de la banca tot le refuza pe motiv ca nu sunt bune dar fara a motiva sau a-mi da un model de procura acceptata.Ce document sa fac la notar pentru ca o terta persoana sa poata semna actele in locul meu atat pentru creditare la banca cat si pentru actele proiectului, plus toate celelalteoperatiuni necesare functionarii firmaei? mentionez ca odata plecata din tara nu am posibilitatea sa ma intoc de fiecare data cand e de semnat cate o hartie, multumesc
notarul ar trebui sa stie fiind vorba de procura speciala se vor mentiona toate operatiunile pe care le poate face imputernicitul in numele si pentru dvs.
Imputernicire
hambra
Sunt asociat unic si administratorul unei societati comerciale. In luna martie trebuie sa plec din tara 6 luni.
intrebari:
- pot imputernici pe cineva sa ... (vezi toată discuția)