avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Stabilire grad pentru sef birou
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Stabilire grad pentru sef birou

Buna ziua, va rog sa-mi spune-ti cum pot sa stabilesc gradul unui sef birou din cadrul unui spital..(ce diferentiaza gradul I de Gradul II) multumesc
Cel mai recent răspuns: popa67 , utilizator 08:52, 22 August 2014
tot eu...am aflat raspunsul la intrebare si va spun si dvs.poate cineva va avea nevoie vreodata...gradul I sau II la seful de serviciu sau birou intr-o institutie sanitara este dat de vechime..conform Ordinului 834/2011, anexa 22

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functie de conducere studii ssd Brokeru22 Brokeru22 Potrivit Legii nr. 284/2010, Anexa nr. III, Cap. I, pct. 1, Alte functii de coducere, pct. 7 -”Sef serviciu” exista conditie necesara de studii ... (vezi toată discuția)
Salarizare studii superioare gini gini BUNA ZIUA, Va rog sa ma ajutati intr-o problema Sunt angajata intr-o institutie sanitara ca sef serviciu contabilitate cu delegatie(contabil IA).Anul acesta ... (vezi toată discuția)
Adeverinta care atesta vechimea in munca, necesara transferului laluca laluca Am nevoie de ajutor.Incepand cu data de 1 aprile sunt transferat in interes de serviciu la o alta institutie. De la personal de acolo mi s-a spus ca trebuie sa ... (vezi toată discuția)