avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariu la un ong
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariu la un ong

Buna ziua am si eu cate intrebari daca ma puteti ajuta:
- care este chelttuiala atat angajat cat si angajator cu salariul unui educator cu o vechime de 25-30 ani, gradul 1 si studii superioare, si cat ii revine pe ora lucrata? cum se calculeaza?
- cum este incadrat (cat ar trebui sa fie salariul lui ) un formator de cursuri cu contract individual de munca la o asociatie non profit? in ce lege gasim?
- cursurile de formare pentru cei care vor fi angajati pe proiect efectuate sambata pot fi platite sau nu, in cadrul unui proiect sponsorizat de consiliul local? pe ce lege?

Alte discuții în legătură

Plata cu ora in cadrul invatamantului Adriana_Stoica Adriana_Stoica Sunt pensionara, am studii universitare si in acest an scolar am catedra intreaga ca si profesoara , decizia imi este data pe perioada anului scolar de la 1 ... (vezi toată discuția)
Salarizarea in 2012 ElinaM ElinaM iata ca si mai ales iata cum si pentru anul 2012 au aparut HG 1225/2011 si mai ales L 283/2011 asa ca va trebui sa ne reincadram. problema este tot cu ... (vezi toată discuția)
Salarii functionari publici= salarii personal contractual? gimimic gimimic Sunt functionar public- clasa I,consilier grad superior, treapta3. Am inteles ca nu pot promova de la o treapta la alta a gradului superior la functionarii ... (vezi toată discuția)