Pe luna iulie trebuia sa cer concediu fara plata (cauza: lunga poveste :( ). In aceasta luna se mai poate? Daca nu, nu. Nu vreau ca secretara noastra sa aiba probleme. Dar as dori sa aflu daca este posibil.
Multumesc pentru raspuns!
Multumesc pentru raspunsul rapid.
M-am gandit eu ca se poate, dar secretara a zis ca ulterior nu are curajul sa introduca (sau ce sa faca :) ), pentru ca va fi sanctionata daca se observa. Sunt invatatoare, asadar directoarea ar trebui sa-mi aprobe cererea. Dar este suparata pe mine, cauza: m-am interesat prima data de la inspectorat, nu de la ea. Sunt curioasa daca aproba cererea. Sper.
O zi buna!
In principiu, exista si posibilitatea ca secretara sa aiba dreptate.
Netransmiterea in termen a REVISAL-ului este sanctionata contraventional de catre ITM, in cazul unui control.
Buna!
Am aflat prea tarziu, ca CCC-ul s-a suspendat pe 2 iulie si nu pe 2 august. M-am interesat ce as putea face si mi s-a recomandat sa cer pe luna aceea concediu fara plata. Dar daca nu se poate ulterior nu-i bai, nu vreau ca nimeni sa "pateasca ceva" din cauza mea. Dar nici eu nu vreau sa am probleme. Si asa m-am certat cu directoarea, cum am amintit mai sus.
Cererea de lichidare
1amalia
Ultima zi de munca a fost in data de 03.04.2012. Cererea de lichidare am depus-o dupa 10 zile , dar cu data de 04.04.2012. De ce mi se solicita o alta cerere ... (vezi toată discuția)