avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cererea de lichidare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cererea de lichidare

Ultima zi de munca a fost in data de 03.04.2012. Cererea de lichidare am depus-o dupa 10 zile , dar cu data de 04.04.2012. De ce mi se solicita o alta cerere cu data la care o sa o depun ? Programul REVISAL nu aceepta lichidari cu date anterioare ?( Stiam ca angajarea se face de la data depunerii cererii / documentelor) nu si lichidarea)
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 15:49, 18 Aprilie 2012
Doamna Amalia! ce este cererea de lichidare? demisia dvs.?? sau ce?
Si amenda pentru transmiterea tardiva a REVISAL-ului o suportati dvs , in cazul in care faceti cerere cu data anterioara?

Legea prevede ca incetarea c.i.m. se transmite prin REVISAL la data incetarii raportului de munca.
Da este vorba de cererea de demisie
Fie ca este vorba despre o cerere de demisie sau de o cerere cu acordul partilor aceasta trebuie depusa ca sa-si produca efecte , astfel incat ca angajatorul sa aibe posibilitatea de a transmise in termen incetarea raportului de munca .. in caz contrar, va suporta consecintele legii pentru netransmiterea in termen a REVISAl-ului.
Incetarea raporturilor de munca se face la data trecuta in Decizia de desfacerea CIM.
In urma demisiei depuse de dvs, angajatorul va trebui sa emita acea decizie (cu sau fara preaviz), iar transmiterea prin REVISAL este treaba lor daca o depun la ITM cu intarziere.
Ultima modificare: Miercuri, 18 Aprilie 2012
Marcel Mihalache, Avocat

Alte discuții în legătură

Cfp, apoi demisie Arion Ramona Arion Ramona Buna ziua,am un caz: un angajat care isi face cerere de cfp pe perioada:18.09.2013-11.10.2013.Intrebarile mele ar fi: ultima zi de suspendare cim e ... (vezi toată discuția)
Demisie madina71 madina71 Buna ziua! Un angajat vrea sa isi dea demisia astfel incat 31 iulie sa fie ultima zi lucrata la unitatea mea, pe data de 1 aug urmand sa se angajeze in alta ... (vezi toată discuția)
Anunt incetare cim la revisal goby goby Sunt presedinte de bloc. Pe 28.12.2012 administratorul blocului angajat cu CIM timp partial, si-a dat demisia in scris conf.art 81alin.7 CM, care a fost ... (vezi toată discuția)