Ultima zi de munca a fost in data de 03.04.2012. Cererea de lichidare am depus-o dupa 10 zile , dar cu data de 04.04.2012. De ce mi se solicita o alta cerere cu data la care o sa o depun ? Programul REVISAL nu aceepta lichidari cu date anterioare ?( Stiam ca angajarea se face de la data depunerii cererii / documentelor) nu si lichidarea)
Fie ca este vorba despre o cerere de demisie sau de o cerere cu acordul partilor aceasta trebuie depusa ca sa-si produca efecte , astfel incat ca angajatorul sa aibe posibilitatea de a transmise in termen incetarea raportului de munca .. in caz contrar, va suporta consecintele legii pentru netransmiterea in termen a REVISAl-ului.
Incetarea raporturilor de munca se face la data trecuta in Decizia de desfacerea CIM.
In urma demisiei depuse de dvs, angajatorul va trebui sa emita acea decizie (cu sau fara preaviz), iar transmiterea prin REVISAL este treaba lor daca o depun la ITM cu intarziere.
Demisie
madina71
Buna ziua!
Un angajat vrea sa isi dea demisia astfel incat 31 iulie sa fie ultima zi lucrata la unitatea mea, pe data de 1 aug urmand sa se angajeze in alta ... (vezi toată discuția)