avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... bani cu împrumut
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

bani cu împrumut

As dori sa stiu va rog daca o persoana împrumuta o suma de bani altei persoane,e mai bine sa se faca act notarial sau o chitanta cu martori legalizata?Caci în cazul în care persoana împrumutata nu mai are cum sa plateasca creditorul are sanse mai multe sa îsi recupereze banii având act notarial sau o chitanta cu martori?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: lee_vue , utilizator 21:00, 20 August 2014
Dupa mine act notarial.
Daca debitorul nu are bani nu va ajuta niciun act deoarece nu aveti cum sa recuperati banii.
Mai bine nu se imprumuta banii.
cel mai bine contract de imprumut la notar cu ipoteca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre contractul de imprumut intre persoane fizice incheiat la un notar iuliana_iuliana iuliana_iuliana Buna seara! Am imprumutat acum un an o suma mare de bani (in euro) unei cunostinte care a promis ca ii restituie in 2 luni. Au trecut 12 si tot promisiuni ... (vezi toată discuția)
Imprumut pe chitanta de mana cu 2 martori pentru o perioada de ... biulian biulian Imprumut pe chitanta de mana cu 2 martori pentru 7 ani. Am ajutat un prieten, de fapt ajutor reciproc, el ajutandu-mi parintii in varsta cu anumite servicii, ... (vezi toată discuția)
Imprumut persoana fizica... abcabc abcabc Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat. Vreau sa ii acord unei cunostinte un imprumut (fara dobanda). Cum sa procedez pentru a fi totusi acoperita. ... (vezi toată discuția)