avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declaratii privind incasari din UE
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declaratii privind incasari din UE

Buna seara,

Sunt pensionar in sistemul public de pensii si PFA în sistem real, CAEN 3316&7112, cu realizare de operațiuni care nu dau drept de deducere a TVA. Deoarece am un contract de reprezentare cu un partener din UE, m-am inregistrat ROI si am obtinut Certificatul de inregistrare in scopuri de TVA.
Zilele acestea am avut prima incasare pe acest contract si ma intereseaza ce declaratii trebuie depuse pentru evidentierea/inregistrarea acesteia.

Cu multumiri, Daniel

Alte discuții în legătură

Declaratiile 300 & 390 DanielManciu DanielManciu Buna seara, Sunt pensionar in sistemul public de pensii si PFA în sistem real, CAEN 3316&7112, cu realizare de operațiuni care nu dau drept de deducere a ... (vezi toată discuția)
Declararea/inregistrare contracte prestari servicii DanielManciu DanielManciu Buna seara, Sunt pensionar in sistemul public de pensii si PFA în sistem real, CAEN 3316&7112, cu realizare de operațiuni care nu dau drept de ... (vezi toată discuția)
Facturi pfa Daniel Manciu Daniel Manciu Bună Dimineața, Sunt PFA în sistem real, cu realizare de operațiuni care nu dau drept de deducere a TVA și derulez un contract de ... (vezi toată discuția)