avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Declaratiile 300 & 390
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Declaratiile 300 & 390

Buna seara,
Sunt pensionar in sistemul public de pensii si PFA în sistem real, CAEN 3316&7112, cu realizare de operațiuni care nu dau drept de deducere a TVA. Deoarece am un contract de reprezentare cu un partener din UE, m-am inregistrat ROI si am obtinut Certificatul de inregistrare in scopuri de TVA.
Zilele acestea am avut prima incasare pe acest contract si ma intereseaza daca in afara declaratiei 390 trebuie depusa si declaratia 300 pentru evidentierea/inregistrarea acestei incasari.

Cu multumiri, Daniel
Cel mai recent răspuns: DanielManciu , utilizator 14:16, 15 Septembrie 2014
Buna ziua,

In afara de 390 mai depuneti Decontul special de TVA 301.
Mai multe informatii gasiti mai jos:

[ link extern ]

Buna ziua,
Din pacate pagina ANAF este inaccesibila. Aveti alte refeinte

Multumesc, Daniel

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii privind incasari din ue DanielManciu DanielManciu Buna seara, Sunt pensionar in sistemul public de pensii si PFA în sistem real, CAEN 3316&7112, cu realizare de operațiuni care nu dau ... (vezi toată discuția)
Facturi pfa Daniel Manciu Daniel Manciu Bună Dimineața, Sunt PFA în sistem real, cu realizare de operațiuni care nu dau drept de deducere a TVA și derulez un contract de ... (vezi toată discuția)
Declararea/inregistrare contracte prestari servicii DanielManciu DanielManciu Buna seara, Sunt pensionar in sistemul public de pensii si PFA în sistem real, CAEN 3316&7112, cu realizare de operațiuni care nu dau drept de ... (vezi toată discuția)