avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Taxa de timbru
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Taxa de timbru

Pentru actiuni in contencios (contestare sanctiune disciplinara), functionarii publici cu statut special, platesc taxe judiciare?
Cel mai recent răspuns: silviamarin2007 , utilizator 10:28, 21 August 2014
Actiunea este scutita de taxa de timbru pentru orice angajat care contesta sanctiunea disciplinara, nu numai pentru functionarii cu statut special. Bafta!
Stimata Doamna, daca este asa, va multumesc din suflet si va promit ca voi apela la serviciile dumneavoastra. Dupa cum ati observat, am adresat o intrebare sub doua forme, la care mi-ati raspuns si va sunt recunoscator!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care sunt pasii pentru a contesta o sanctiune disciplinara? jonny81 jonny81 buna ziua sunt functionar public si am primit o sanctiune disciplinara pe un motiv cred eu penibil am fost gasit fara cascheta de sef cand a venit in control ... (vezi toată discuția)
In prezent, exista taxa judiciara de timbru pentru actiunile izvorate din raporturi de munca, sau nu?! LuchianSeb LuchianSeb Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti si pe mine in privinta unei chestiuni, pentru ca imediat nu mai inteleg nimic. :( Pe acest site cat si pe altele, am tot ... (vezi toată discuția)
Apel la o succesiune Claudiu101913 Claudiu101913 Am făcut apel la o succesiune iar in termen de 10 zile îmi cere sub sancțiunea anulării cererii sa achit o taxa de timbru in valoare de 1132 ron iar eu nu ... (vezi toată discuția)