In seara de 20 /21 08 2014 , am fost cu prietenii la o petrecere , ulterior de la aceea petrecere au plecat inainte aprox 20 de persoane la Rompetrol ( HEI) s-au certat pe acolo , intre timp vin si eu cu 3 prieteni , iar acestia au plecat , firma de paza a fost chemata si ne au luat pe noi la intrebari , unul dintre ei m a conoscut si m-a luat la intrebari , normal ca nu aveam nici o treaba , intre timp a venit si jandarmeria (prietenii mei mancau , eu beam un suc si stateam cu fundul pe masa) .. sa ne legitimeze si i am intrebat pentru ce daca noi nu avem nici o vina , iar unuia dintre ei i s-a parut ca sunt figurant ca stau cu fundul pe masa , si spunandu-i ca nush daca e buna adresa pe care o dau ca am si viza de flotant si e posibil sa apara 2.. m au luat la sectie , iar in masina mi au fost adresate cuvinte jignitoare etc.. la sectie vorbind ca la usa cortului. ce pot face si cui ma pot adresa , nu e normal sa se intample asa ceva intr - o tara in care ei doar ar trebui sa si faca meseria nu sa ii ia pe cei ce li se pare lor mai mult sau mai putini figuranti
Daca ai fost amendat poti contesta procesul verbal,ca si sfat incearca sa schimbi anturajul,sau mergi pe strada singur sau insotit de un prieten vei observa ca sunt sanse mici sa se ia cineva de voi.In momentul in care esti cu un grup mai mare cresc sansele de altercatii sau alte evenimente neplacute.Succes.