avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recurs la executare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Recurs la executare

Am in familie o ruda cu un proces de executare din partea unei banci la care ei au facut recurs. Astazi sentinta a fost: ,,Trimite cauza la departamentul arhiva in vederea repartizarii aleatorii la un coplet de profesionisti".Ce insemna asta adica ce ar putea urma asta e intrebarea mea.In speta e vorba de un proces cu o banca care le refuza reesalonarea ratelor la un credit cu ipoteca,casain care locuiesc.Ce sanse au pe mai departe?Ei au mai platit din bani dar stiti cum e dobanda creste la penalizari si nu mai ajungi la nici un capat.

Alte discuții în legătură

Mi-e teama sa mai semnez un alt contract .... cristinabuzau cristinabuzau Buna ziua .Intrebarea mea este legata de un card sc nebancara pentre care am facut o cerere de emitere in martie 2009.Am achizitionat un produs in valoare de ... (vezi toată discuția)
Urgent : cerere privind suspendarea executarii sentintei atti atti Impotriva unei sentinte de insolventa (procedura simplificata) am inaintat recurs la Curtea de Apel DAR pana la solutionarea recursului,nu pot sa ma achit ... (vezi toată discuția)
Credit in franci imposibil de platit la noul curs nicky3472 nicky3472 Am rugamintea de a ma ajuta intr/o problema din ce in ce mai grava.Un credit de nevoi personale,contractat in 2008,a carei rata insemna 30 % din salariile ... (vezi toată discuția)