avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Buna ziua,as vrea sa intreb ,dupa ce am aflat ca sint executata silit,ar trebui sa contactez recuperatorul sau sa sun la firma care mi_a preluat datoria?
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 16:12, 21 August 2014
In ce fel sunteti executat silit? S-a incuviintat la instanta de judecata executarea silita? Ce fel de acte ati primit in legatura cu executarea silita?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita -credit din 2006 anttonnio anttonnio Buna ziua , In anul 2006 am contractat un credit de la BRD pe 10 ani , la care am achitat pana in 2010 .In 2011 am fost preluat de o firma de recuperare , ... (vezi toată discuția)
Executare silita de firma de recuperare cristina001 cristina001 Am si eu nevoie de ajutor Am un credit la o banca,l-am achitat 2 ani,am ramas fara loc de munca si nu am mai putut achita,as vrea dar nu pot acum.Banca la ... (vezi toată discuția)
Încuviinþare executare silitã cretunatalia cretunatalia am facut un credit pentru o cunostinta,iar astazi am aflat ca nu si-a platit ratele si ca pe numele meu exista la judecatorie o Încuviinţare executare ... (vezi toată discuția)