avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu prenatal si postnatal platit de firma se ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu prenatal si postnatal platit de firma se recupereaza?

Buna ziua,firma mea a platit concedii medicale (prenatal ,postnatal) la 3 angajate in mai 2008, decembrie2009,si noiembrie 2010,la timpul respectiv contabilul facand cele 3 dosare pentru recuperarea sumelor respective de la CJAS Timis,pana in prezent nu am primit nici o suma .Intrebarea este daca mai pot recupera ceva acum ,si daca da , ce ar trebui sa fac? Multumesc!!
Cel mai recent răspuns: marinescumsilvia , utilizator 15:58, 21 August 2014
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajatorul nu vrea sa plateasca concediul de maternitate GAGI GAGI Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: in data de 06.05.2011 am nascut un baietel iar din data de 17.06.2011 am intrat in concediul pentru ... (vezi toată discuția)
Probleme cu indemnizatia de crestere a copilului Paula-31 Paula-31 medicul de familie mi-a gresit ultima luna de concediu prenatal cu patru zile mai mult si din cauza asta nu pot sa depun dosarul pentru a primi de la stat ... (vezi toată discuția)
Concediu medical - cine-l plateste? ionica83 ionica83 Buna ziua! Sunt medic stomatolog la propriul cabinet medical individual CMI , cotizez la pensii si casa de sanatate . In cazul unui concediu de risc maternal ... (vezi toată discuția)