avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... tulburarea folosintei locuintei
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

tulburarea folosintei locuintei

As dori sa stiu daca tulburarea folosintei locuintei mai este incriminata in noul cod penal sau in alta lege ca fapta penala. De asemenea as dori sa stiu daca fapta parintilor de a inchide conducta de apa rece de la o casa pentru ca apa sa nu mai ajunga la etajul 1 unde locuieste fiul lor cu sotia acestuia, este de natura penala si ce ar trebui facut in acest caz. Mentionez ca fiul nu este proprietar al spatiului de la etaj dar a facut credit de nevoi personale si a participat la constructia casei care este proprietate a parintilor. Pot acestia sa-l evacueze din casa? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Vecin care inchide abuziv apa in scara Anamaria Plevit Anamaria Plevit Buna ziua, Va rog cu un sfat: X=vecin la etajul 3 care se plange ca ii curge apa de la etajul patru. Y=vecin la etajul patru care schimba toate tevile si ... (vezi toată discuția)
Evacuare hota julien_slbz julien_slbz Un vecin ( daca poate fi numit astfel ) de la un etaj inferior a introdus pe ghena comuna evacuarea de la hota...evident, toate mirosurile le suporta zilnic ... (vezi toată discuția)
Actiune penala proprietar ContSters257745 ContSters257745 Buna ziua! Am un contract de inchiriere cu un proprietar persoana fizica valabil pana in 31 dec 2013. Acum o zi am fost notificat de proprietar ca doreste ca ... (vezi toată discuția)