avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale datorie din vanzarea srl
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

datorie din vanzarea srl

buna ziua, am avut o firma impreuna cu o alta persoana( 2 asociati) cu cate 50%, firma facuta de mine cu bani mei, am avut nevoie de al 2 lea asociat pentru ca nu imi puteam face inca o firma(greseala mea ca l am bagat cu 50%...).
am vandut firma si cum era normal asociatul meu nu a avut pretentii, acum dupa 2ani si 10luni(a avut grija sa treaca 3 ani) ma cheama in instanta pentru ca nu i-am dat jumatate din pret. eu am o nelamurire- datoria izvoraste dintr o actiune comerciala(vanzare unei firme) al carei termen de prescriptie este de 18luni, care termen se aplica? cel de 18 luni sau cel de 3 ani
Cel mai recent răspuns: Legal to Business , Consilier juridic 23:05, 1 Septembrie 2014
Amandoi sunteti persoane fizice, vi se va aplica termenul de prescriptie corespunzator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor in caz de concurs pici80 pici80 Pedeapsa principală în caz de concurs de infracţiuni săvârşite de persoana fizică În caz de concurs de infracţiuni, se stabileşte pedeapsa pentru ... (vezi toată discuția)
Art. 87. - (1) conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care are o imbibatie alcoolica de peste 0,80 g/l alcool Anna-Marria Anna-Marria Buna seara! Am o mica nelamurire,si am observat ca aici se pot rezolva multe..macar din vorbe si sfaturi! In 30.11. 2007 parintii mei au avut un ... (vezi toată discuția)
Plata spitalizare Enoiu Valentin Enoiu Valentin Buna ziua ,acum 3 ani am avut un accident auto ,eram in mașină cu cumnatul meu si m-a luat somnul la volan ,am avut amândoi 5 zile de spitalizare,țin sa ... (vezi toată discuția)