avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit scadent anticipat - prescriptie
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit scadent anticipat - prescriptie

La un credit de nevoi personale pe 10 ani, incheiat in 2007, si mai apoi declarat scadent anticipat de catre banca si vandut unei firme de recuperari in ianuarie 2010, prescriptia se calculeaza pe toata suma sau pt fiecare rata in parte? Mentionez ca atunci cand datoria a fost vanduta, firma de recuperari a cerut intreaga suma, nu mai exista vreo referire la vreo rata in parte.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:03, 23 August 2014
data scadenta a data la care a fost declarat scadent anticipat, data de la care se calculeaza si termenul de prescriptie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit bancar - prescriptie marysimo marysimo Buna, In decembrie 2007 am incheiat un credit bancar pe 10 ani. In 2009 am platit ultima rata cand am ramas fara loc de munca. In ianuarie 2010 am primit ... (vezi toată discuția)
Perioada prescriptie marysimo marysimo In februarie 2010 am inteles ca banca la care am contractat un credit pentru nevoi personale a vandut creditul unei firme de recuperari. Pana in prezent, timp ... (vezi toată discuția)
Cesionarea creantei bancare andresclaudia andresclaudia am un contract de credit bancar(nevoi personale fara ipoteca)din 2007. Ultima rata achitata in aprilie 2008. creditul a fost cesionat in data de30 01 2009 ... (vezi toată discuția)