avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Sporuri considerate la calculul pensiei
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Sporuri considerate la calculul pensiei

Daca in perioada lucrata am beneficiat de sporuri de noapte si ore suplimentare se accepta la calculul pensiei ?
Momentan pensia a fost calculata doar pentru salariul tarifar inscria in cartea de munca.
Trebue aduse acte suplimetare?
Sporul de vechime se ia in calcul la calculul pensiei?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 16:51, 23 August 2014
Sporul de vechime si orele de noapte intra in calculul pensiei.

Sporurile care intra in calculul pensiei le gasiti in anexa nr.15 la H.G.257/2011

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare Vasile_62 Vasile_62 Buna dimineata!Sunt nascut pe 21iulie 1962 din 1987 pana in prezent lucrez pe platforme foraj marin ,respectiv grupa 1 dupa 2001 conditii speciale.As vrea sa ... (vezi toată discuția)
Modul de determinare a punctajului mediu anual, veniturile care se valorifica crisvero crisvero Buna ziua. As dori sa stiu si eu daca pensia se calculeaza in raport cu salariul de baza sau in functie de veniturile totale lunare realizate .Sporul de ... (vezi toată discuția)
Neconcordanta intre carnetul de munca si fluturasi. dumitruzaharia dumitruzaharia Buna seara! Din anul 1997 si pana in prezent am pastrat toti FLUTURASII. In urma verificarii acestora cu datele inscrise in CARNETUL DE MUNCA sunt diferente ... (vezi toată discuția)