avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Firma de recuperatori
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Firma de recuperatori

de ce pentru o suma restanta la vodafon de 600 ron din 2009 pot sa am de plata 3900 de la firma de recuperatori?cum pot sa scap de dobanzile infernale?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:53, 23 August 2014
Buna ziua,

intrebarea dvs. este foarte complexa, pentru a putea sa primiti un raspuns este necesara o analiza mai ampla a situatiei pe baza documentelor si a informatiilor pe care numai dvs. le detineti!

In principiu la sumele datorate se adauga penalitati, si in functie de stadiu demersurilor privind recuperarea debitului creste si cuantumul sumei datorate.

Recomand sa apelati la serviciile unui Mediator sau la un Avocat!
Cel mai probabil datoria e prescrisa. Cititi/cautati pe forum ce inseamna acest lucru. Inre timp nu platiti nimic pt. ca va anulati singur prescriptia.
cum pot sa scap de dobanzile infernale?

F simplu, nu platiti !

Banuiesc ca nu ati platit nici pana acum ca altfel nu ajungeati la suma asta, nu aveti de ce plati nici de acum incolo, ingnorati-i si gata.
si mai incolo o sa ma pot trezi cu ei la usa si ma executa silit ma da afara din propria mea casa nu?
Nu este chiar asa. Va trebui ca un avocat sa studieze problema si va sa indice ce gtrebuie facut.

Alte discuții în legătură

Recuperare debit dupa 13 ani tuilleries tuilleries Buna seara! Va rog dati-mi un sfat in urmatoarea chestiune: In anul 2001, februarie, fostul meu sot (de care am divortat in luna iulie e aceluiasi an, el ... (vezi toată discuția)
Executare silita pt datorie la firma telefonie denisaionescu22 denisaionescu22 Bună ziua, Am o problemă stresantă și vă cer ajutorul. Povestea stă cam așa: În anul 2007 am încetat colaborarea cu vodafone și nu am ... (vezi toată discuția)
Ce ar trebui sa fac? radu2008a radu2008a Am primit in cutia postala un plic semnat eos, prin care sunt atentionat cu privire la o suma de 400 ron datorie (debit principal, penalizari si alte motivari ... (vezi toată discuția)