avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... lnfiintare PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

lnfiintare PFA

Buna ziua,

Vreau sa infiintez un PFA si vreau sa stiu daca pot avea alt sediu social decat adresa din CI...

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: dianatoma , utilizator 09:48, 24 August 2014
Buna ziua,

Puteti infiinta PFA si la alt sediu decat cel de domiciliu. Dar impozitul il veti plati la adeesa din CI.
Ambele adrese sunt in sectorul 6, asta nu ar fi un impediment, ideea e ca trebuie sa iau acordul asociatie de proprietari si nu stiam daca il pot lua de la sediu la care vreau sa apara PFA sau e obligatoriu de la adresa de domiciliu...

Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare ong/asociatie ContSters184692 ContSters184692 Buna, Vreau sa stiu va rog cum pot infiinta un ONG?(unde anume citesc). Cat costa, care sunt conditiile ca si numar de membri etc. Domiciliu il am in ... (vezi toată discuția)
Este obligatoriu sa infiintez pfa impozitare in sistem real? BalinPetru BalinPetru Vreau sa inchiriez un apartament in regim hotelier si sa platesc impozit in sistem real. 1. Este obligatoriu sa-mi fac un PFA la Oficiul Reg. Comertului sau ... (vezi toată discuția)
Pfa nou infiintat mrbal mrbal Buna ziua, Am infiintat un PFA , cod 8552 , predau lectii de muzica la o scoala, Am incercat sa sistematizez pasii pe care ii voi avea de facut si va rog ... (vezi toată discuția)