avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Mama studenta - are dreptul la indemnizatie pentru ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Mama studenta - are dreptul la indemnizatie pentru concediu crestere copil?

Fiica mea a nascut pe 8 martie 2014 si din cauza ca nici ea nici sotul nu au lucrat efectiv 12 luni in ultimii 2 ani nu a beneficiat de acest sprijin.In legislatie se prevede ca daca este eleva , studenta poate beneficia de aceste drepturi dar ea era inscrisa la scoala postliceala medicala din octombrie 2013 si nu avea un an incheiat .Va rog frumos sa ma lamuriti daca acum indeplineste conditiile poate beneficia de restul de drepturi pana face copilul 2 ani ?Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: cristeaion , utilizator 13:17, 26 August 2014

• Dispecer, ALEX ALARMS SECURITY, Ploiesti
Protectie si Paza
Mai 2013 - Noiembrie 2013 (6 luni)

• CONSTRUCTII FIRMA PODENII NOI JUD. PRAHOVA , CARE S-A DESFIINTAT
IULIE 2012 - FEBRUARIE 2013
FARA JUSTIFICARE
• DETECTIV CONFIDENT NCD BUZAU
AGENT SECURITATE PRACKTIKER BUZAU
31 decembrie 2014 - IN PREZENT
Din perioada aprilie 2013 - martie 2014 ii lipseste luna aprilie 2013 pentru a benficia de CCC.
multumim foarte mult .multa sanatate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lndemnizatia de crestere a copilului Tagetes Tagetes Nora mea a ramas gravida in iunie 2014 cand era inscrisa la masterat ultimul an . Ea nu a avut un loc de munca dupa masterat. La nasterea copilului va primi ... (vezi toată discuția)
Obtinerea indemnizatiei de crestere a copilului lusil01 lusil01 Buna ziua As vrea sa stiu daca pot obtine indemnizatia pentru cresterea copilului. Eu ar trebui sa nasc in mai 2014. Am lucrat in perioada martie-iunie 2013. ... (vezi toată discuția)
Cum se obtine indemnizatia pentru crestere copil? andreea_smadu andreea_smadu Cum ar trebui sa procedez, ca sa pot beneficia de indemnizatia pentru crestere copil in urmatoarele conditii: am terminat studiile masterale in iunie-iulie ... (vezi toată discuția)