avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1120 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Apartament compus din birou
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Apartament compus din birou

Am adjudecat prin licitatie publica un apartament compus din birou, oficiu, baie, hol.
Dupa adjudecare presedinta blocului ne-a adus la cunostinta ca nu exista posibilitate de ati face domiciliul pe aceasta locatie, deoarece este trecut in C.F ca si birou. Este vorba despre trei blocuri a cate 4 etaje, ocupate toate, la inceput li sa acordat dreptul de asi face domiciliu apoi sau schimbat regulile. Repet este trecut in C.F" APARTAMENT":( COMPUS DIN BIROU, OFICIU, BAIE, HOL.
Intrebarea mea este ,exista posibilitatea de a modifica in C.F spatiul din birou in spatiu locativ.?:(
Cel mai recent răspuns: d_doinita , utilizator 17:47, 24 August 2014
Conform disp L nr 7/1996 republicata rectificarea datelor inregistrate in cartea funciara se poate realiza prin document autentificat sau prin hotarare judecatoreasca definitiva
Multumesc pentru raspuns ,darnu inteleg ce reprezinta documentul autentificat, cine poate sa imi dea un asemenea document?
Document atentificat inseamna document intocmit de un notar.
In cazul dv trebuie o autorizatie de construire sau schimbare destinatie prin care sa actualizati documentatia cadastrala . Intrebati la biroul de urbanism din localitate, de la ei veti obtine actul respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare cf: ap. 2 camere in ap. 1 camera puturos puturos Buna ziua. Am in posesie un ap. compus din o camera, o bucatarie, o baie si un hol. Suprafata totala este de 21,5 mp. Blocul a fost construit inainte de 1989 ... (vezi toată discuția)
Garaj transformat in spatiu comercial Roxana T Roxana T As dori sa stiu, ce sanse am sa transform un garaj de 18-20 m intr-un spariu comercial, ( in Suceava). Acesta se afla la parterul ( demisolul) unui bloc cu ... (vezi toată discuția)
Ce anume imi revine din cota de 3/20 apartament executat silit ? Toguro Toguro Daca intr-o licitatie scrie asa: Cota de 3/20 dintr-un apartament situat la etaj compus din: la parter debara, la etaj 4 camere, bucatarie, baie, 2 holuri, 1 ... (vezi toată discuția)