avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Adaugare si FastFood pe I.I
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Adaugare si FastFood pe I.I

Ce autorizari si dotari imi trebuiesc pentru un fastfood ? Am un magazin alimentar si vreau sa deschid tot acolo un FastFood , deoarece este intr-o zona buna unde se vand produsele de fastfood .

Alte discuții în legătură

Obtinerea autorizatiei de functionare si autorizare dsp in orasul tulcea balaurian balaurian Salut Locuiesc in Tulcea. Vreau sa imi deschid o autorulota fastfood in orasul Tulcea. Am fost la primarie pentru a obtine informatii referitoare la ... (vezi toată discuția)
Deschidere magazin alimentar laurafrincu laurafrincu Buna ziua, am si eu cateva intrebari si curiozitati in legatura cu infintarea unui SRL si deschiderea unui magazin alimentar. Eu si sotul meu locuim intr-o ... (vezi toată discuția)
Infiintare patiserie Bogdan2525 Bogdan2525 Buna ziua, Va rog daca ma puteti ajuta. Vreau sa deschid o mini patiserie/brutarie/kurtosch kolac ce ar fi mai indicat srl sau pfi? Desfasurarea o sa fie ... (vezi toată discuția)