Am un PFA prin care am executat reparatii si amenajari unei Asociatii de propietari la o scara de bloc, in baza unui contract de prestari servicii si a devizelor de lucrari, au fost achitate lucrarile conform devizelor ,pentru care au primit Facturii si chitante.Detin si o autoutilitara cu,care efectuez curse pt diversi dar care primesc factura si chitanta pentru serviciul prestat.Intrebarea mea este : ce sistem sa aplic la impunere si cum se calculeaza inclusiv cas daca este obligatoriu (sunt pensionar de stat)
Va multumesc!!
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.