avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Impunere ???
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Impunere ???

Am un PFA prin care am executat reparatii si amenajari unei Asociatii de propietari la o scara de bloc, in baza unui contract de prestari servicii si a devizelor de lucrari, au fost achitate lucrarile conform devizelor ,pentru care au primit Facturii si chitante.Detin si o autoutilitara cu,care efectuez curse pt diversi dar care primesc factura si chitanta pentru serviciul prestat.Intrebarea mea este : ce sistem sa aplic la impunere si cum se calculeaza inclusiv cas daca este obligatoriu (sunt pensionar de stat)
Va multumesc!!
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert Mihai PFA , Consultant fiscal 17:34, 3 Septembrie 2014
Sistem real.
Cass (sanatate) este obligatoriu, nu cas (pensie)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturare pfa neplatitor de tva Elena 47 Elena 47 Sunt PFA neplatitor de TVA ,sistem real , prestari servicii. a) Va rog sa-mi spuneti daca e obligatoriu emiterea de facturi lunare in cazul in care nu se ... (vezi toată discuția)
Chitanta sau bon fiscal ? theya_05 theya_05 un PFA care are ca obiect de activitate amenajari interioare trebuie sa emita bon fiscal persoanelor fizice carora le presteaza servicii sau poate emite ... (vezi toată discuția)
Necesitate casa de marcat lumi_mamy lumi_mamy am o nedumerire cu privire la serviciile de prestari: este obligatorie folosirea casei de marcat sau se poate folosi sistemul factura+chitanta (vezi toată discuția)