avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Schimbare de urgenta CI
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Schimbare de urgenta CI

As vrea sa-mi schimb buletinul pt. cae expirat de 2 sapt. si imi trebuie urgent in 2,3 zile exista vreo taxa de urgenta???
sau ceva?

Cel mai recent răspuns: CRM2013 , utilizator 21:03, 24 August 2014
Nu exista urgenta / taxa de urgenta la cartile de identitate.
Doar cartea de identitate provizorie se elibereaza intr-o zi, doua insa doar daca nu aveti toate actele / documentele de care e nevoie.
miar trebui pana pe 1 sept. pt. a putea pleca la munca in strainatate,credeti ca ar fi o sansa
Depinde in ce localitate stati, daca e resedinta de judet sau Bucuresti poate aveti noroc insa slabe sanse.

Daca locul de munca este sigur cereti o carte provizorie (ziceti ca nu gasiti certificatul de nastere, altfel nu se poate) si cu ea faceti-va la urgenta pasaport simplu temporar, cu valabilitate un an.
Nu exista termen/taxa de urgenta pt. cartile de identitate. Pt Bucuresti , eliberarea cartilor de identitate dureaza 14 zile lucratoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buletin de identitate in regim de urgenta remusbejenaru remusbejenaru Buna ziua .As dori sa stiu daca buletinele de identitate Romanesti se emit in regim de urgenta.Multumesc (vezi toată discuția)
Eliberare documente: carte de identitate si permis de conducere bikaeraser bikaeraser imi cer scuze daca nu am postat unde trb dar va intreb si eu poate stie careva mai bine, maine urmeaza sa ma duc sa depun actele pt eliberare buletinului ( caz ... (vezi toată discuția)
Pasaport/buletin raduaw raduaw Buna,momentan am PASAPORT cu domiciliul in GERMANIA,buletinul am renuntat la el cand mi-am facut acest Pasaport cu o hartie de la primarie din Germania ca am ... (vezi toată discuția)