avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1995 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Ordonanta presedintiala pt neplata curent chirias
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Ordonanta presedintiala pt neplata curent chirias

la terminarea contractului de inchiriere,chiriasul avea o restanta de 4500 lei la plata curentului electric,pe care refuza s-o plateasca.Mentionez ca factura e pe numele meu iar contractul de inchiriere e intre ONG-ul meu si SRL-ul lui.Acum risc sa mi se opreasca curentul.Am intentat proces civil,dar am sanse ca pe calea ordonantei sa evit oprirea curentului,pana la solutionarea cauzei ?
Nu aveti sanse,pentru evitarea debransarii singura varianta este sa achitati suma respectiva urmand sa o recuperati ulterior de la fostul chirias.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietar cu chiriasi rai platnici dobondigabriela dobondigabriela Buna ziua! In octomrie 2010 am inchiriat un apartament pe baza unui contract de inchiriere cu martor. Din luna mai 2011 chiriasii nu mi-au achitat chiria si au ... (vezi toată discuția)
Restante lasate de chiriasi pynu pynu Buna ziua , ma aflu in urmatorul impas: Am dobandit prin hot.jud definitiva si irevocabila un imobil pe legea 10 , imobilul fiind atunci locuit de chiriasi ... (vezi toată discuția)
Contract chirie expirat - chiriasul refuza sa paraseasca imobilul. edward_zone edward_zone Buna ziua, Problema mea este urmatoarea: Eu, persoana fizica, am inchiriat catre o persoana juridica un spatiu comercial. Chiriasul a uitat de 3 luni sa ... (vezi toată discuția)