avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 776 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Evaziune fiscala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Evaziune fiscala

Cunosc un caz de acest gen. Persoana in cauza este pensionar, iar in timpul 'liber' este medic veterinar intr-un cartier al orasului unde si locuieste. Ma indoiesc de faptul ca organele legii ar avea cunostinta de acest lucru, fapt prin care domnul in cauza nu ofera chitanta pentru serviciile prestate, desi trateaza multe animale. Nu caut probleme, dar nu e legal ce face. Cum ar trebui sa procedez? Ce dovezi sunt necesare? Nu vreau sa raman de fraiera si respectivul sa isi continue activitatea ilegal.
Cel mai recent răspuns: ContSters256771 , utilizator 11:24, 25 August 2014
Dovada ca face ce spuneti dumneavoastra. Are un sediu? Un numar de telefon publicat? Un anunt ? Un site?

Daca nu declaratii ale martorilor.
Nu a eliberat bon fiscal ...etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot reclama sau da in judecata un petshop? ContSters326867 ContSters326867 Buna ziua, de multi ani fac cumparaturi de la un petshop de la mine din cartier, unde vand direct patronii- o doamna si fiul ei (de obicei cam neatent). Eu am ... (vezi toată discuția)
Citatie martor diicot anon20320 anon20320 Buna seara. Ieri am primit un telefon de la un domn agent din cadrul Diicot in vederea prezentarii mele ca martor intr-un dosar penal. Initial nu mi s-a ... (vezi toată discuția)
Incalcare drepturi, tulburare liniste, etc pixuletz pixuletz La Multi Ani in primul rand, multa sanatate celor care citesc aceste randuri! Am si eu o problema mai veche in legatura cu un vecin care locuieste in duplex ... (vezi toată discuția)