avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Problema la website
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Problema la website

Buna ziua,

Am si eu o nedumerire. Detin un website nationalist unde public stiri mai "aspre" in general. Nu discriminez, pur si simplu expun anumite lucruri "incorecte politic" chiar si prin alte surse (citate in postari)

Problema este alta... daca cineva intra pe un articol ca de ex. despre "Un tigan a ucis un roman" si apoi lasa comentarii gen: moarte tiganilor....

Patesc ceva?

Mentionez ca am pus si disclamer: IMPORTANT: Intreaga responsabilitate penala si civila pentru continutul comentariilor apartine autorilor acestora. Comentariile nu reprezinta sub nicio forma pozitia Nationalisti.ro

Va multumesc pentru viitoare sfaturi!
Ultima modificare: Luni, 25 August 2014
Admin, administrator

Alte discuții în legătură

Forum sau facebook marfan marfan Buna ziua, Daca cineva ar vrea sa publice o carte care sa contina discutiile de pe un forum sau postarile de pe facebook cu tot cu comentariile aferente, ce ... (vezi toată discuția)
Promovare (marketing) online catalin.balog@gmail.com catalin.balog@gmail.com BUNĂ ZIUA! Expunerea problemei. Mi-am înființat o firmă (training și consultanță) și am realizat un web site pe care aș vrea să adaug două ... (vezi toată discuția)
Persoane de etnie roma ce ocupa spatiu abuziv Josephine_Morrani Josephine_Morrani Bunza ziua, Cui ma pot adresa? Povestea este lunga si am sa incerc sa relatez doar ce este important. Intr-un apartament al unei case nationalizate,cateva ... (vezi toată discuția)