avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Depunere declaratie 390 fara semnatura electronica
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Depunere declaratie 390 fara semnatura electronica

Buna ziua,

Care este posibilitatea de a depune Declaratia 390 daca nu am semnatura electronica ?

Cu multumiri, daniel
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 20:32, 4 Septembrie 2014
Buna ziua!
Declartia 390 se poate transmite prin posta, depune la registratura administratiei, etc. -pct.2.1 si 2.2 instructiuni pentru completarea declaratiei 390.
Ultima modificare: Luni, 25 August 2014
Elis Ismail, Contabil
Buna seara,

Multumesc pentru raspuns. Asa cum mentionati declaratia se poate depune la registratura sau prin posta, dar formatul electronic este obligatoriu impreuna cu cel tiparit. Eu intimpin urmatoara problema:
- dupa completarea si validarea formularului, nu pot sa import fisierul "390.txt" pe CD in format .txt, asa cum se mentioneaza in instructiunile atasate casutei "Import fisier "390.txt" ..... ci numai .pdf. Respectiva casuta, dedicata importului, nu este activa dupa selectarea comenzii "VALIDARE"

Experienta altor utilizatori in acest caz m-ar ajuta foarte mult.

Si o alta intrebare legata de aceeasi declaratia: data depunerii este 15 sau 25 a lunii urmatoare ?

Cu multumiri, Daniel
Copiati tot fisierul pdf pe CD sau alt suport mobil.

Termenul este acelasi, 25 a lunii urmatoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunerea declaratiei vies 390 la ghiseu mik_zoltan mik_zoltan Subiect: Depunerea declaratiei VIES 390 la ghiseu Am doua intrebari: 1.) Se poate depune declaratia VIES 390 si la ghiseul unei reprezentatnte ANAF intr-un ... (vezi toată discuția)
Program 392b lulu58 lulu58 Stie cineva daca a aparut anul acesta (2015) programul pentru declaratia 392B (aferent anului 2014). Daca da, unde il pot gasi? (vezi toată discuția)
Comunicat anaf- depunerea declaratiilor fiscale 100, 300 si 710 incepand cu luna noiembrie  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) informează că, pentru îmbunătăţirea serviciului de depunere a declaraţiilor fiscale prin metode ... (vezi toată discuția)