avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salarii restante dupa intrarea in insolventa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salarii restante dupa intrarea in insolventa

Buna ziua,
am fost angajatul unei societati comerciale ce a intrat in insolventa la data de 10.12.2012. Postul meu a fost desfiintat si am fost concediat in data de 21.03.2013. Pentru salariile neplatite pana la intrarea in insolventa m-am inscris la masa credala. Solicitarea de plata a salariilor restante dupa intrarea in insolventa a fost refuzata de administratorul judiciar. Activitatea societatii comerciale se desfasoara in continuare. Exista posibilitatea de a-m obtine salariile restante cuprinse intre perioada de la intrarea in insolventa a firmei si pana la concediere?
Prin aceiasi modalitate, inscrierea la masa credala.
Daca vi se refuza acest drept, aveti posibilitatea de a face contestatie.
Atentie! Nu contestatie de drept comun!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare salariu oana27elena oana27elena Buna seara, Societatea la care sunt angajata nu mi-a mai platit salariul pe lunile noiembrie si decembrie 2012 si din cate am inteles de la director va intra ... (vezi toată discuția)
Inscriere la masa credala - firma in insolventa bijou8 bijou8 Buna ziua, Am lucrat la o firma care este in insolventa si cand am plecat nu mi-au platit salariul pe ultimele 3 luni de zile. M-am angajat acolo dupa ... (vezi toată discuția)
Angajat netrecut la masa credala in cazul insolventei unei firme anybodi anybodi Buna ziua, un cunoscut de al meu se confrunta cu o problema mai ciudata. Firma unde era angajat pana la sfarsitul lunii iunie (cand si-a dat demisia) platea ... (vezi toată discuția)