avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 374 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salarii restante dupa intrarea in insolventa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salarii restante dupa intrarea in insolventa

Buna ziua,
am fost angajatul unei societati comerciale ce a intrat in insolventa la data de 10.12.2012. Postul meu a fost desfiintat si am fost concediat in data de 21.03.2013. Pentru salariile neplatite pana la intrarea in insolventa m-am inscris la masa credala. Solicitarea de plata a salariilor restante dupa intrarea in insolventa a fost refuzata de administratorul judiciar. Activitatea societatii comerciale se desfasoara in continuare. Exista posibilitatea de a-m obtine salariile restante cuprinse intre perioada de la intrarea in insolventa a firmei si pana la concediere?
Prin aceiasi modalitate, inscrierea la masa credala.
Daca vi se refuza acest drept, aveti posibilitatea de a face contestatie.
Atentie! Nu contestatie de drept comun!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare salariu oana27elena oana27elena Buna seara, Societatea la care sunt angajata nu mi-a mai platit salariul pe lunile noiembrie si decembrie 2012 si din cate am inteles de la director va intra ... (vezi toată discuția)
Angajat netrecut la masa credala in cazul insolventei unei firme anybodi anybodi Buna ziua, un cunoscut de al meu se confrunta cu o problema mai ciudata. Firma unde era angajat pana la sfarsitul lunii iunie (cand si-a dat demisia) platea ... (vezi toată discuția)
Inscriere la masa credala - firma in insolventa bijou8 bijou8 Buna ziua, Am lucrat la o firma care este in insolventa si cand am plecat nu mi-au platit salariul pe ultimele 3 luni de zile. M-am angajat acolo dupa ... (vezi toată discuția)