avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Inscriere la masa credala - firma in insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Inscriere la masa credala - firma in insolventa

Buna ziua,

Am lucrat la o firma care este in insolventa si cand am plecat nu mi-au platit salariul pe ultimele 3 luni de zile.

M-am angajat acolo dupa data deschiderii procedurii de insolventa.

Am contactat administratorul judiciar al firmei in cauza care mi-a spus ca nu sunt trecut la masa credala intrucat m-am angajat dupa data deschiderii procedurii de insolventa.

Nu ar trebui ca toti angajatii firmei sa fie inscrisi in mod automat la masa credala?
Ce pot face pentru a-mi recupera salariile restante?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Av. IoanaB , Avocat 22:50, 9 Octombrie 2014
Pe ce lege este deschisa procedura de insolventa?

P.S. va duce cu presu administratorul judiciar
Ultima modificare: Luni, 6 Octombrie 2014
trandafir2, moderator
Salariatii sunt inscrisi automat in tabelul creditorilor. Discutati cu administratorul judiciar si spuneti-i sa verifice documentele societatii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajat netrecut la masa credala in cazul insolventei unei firme anybodi anybodi Buna ziua, un cunoscut de al meu se confrunta cu o problema mai ciudata. Firma unde era angajat pana la sfarsitul lunii iunie (cand si-a dat demisia) platea ... (vezi toată discuția)
Plata salariilor IONICA VADUVA IONICA VADUVA Buna ziua, as dori sa stiu cum trebuie procedat in cazul in care angajatorul a intrat in insolventa si salariile nu au fost platite.Mentionez faptul ca a fost ... (vezi toată discuția)
Insolvenþã VoiculescuC VoiculescuC Dacă firma este în insolvenţă salariaţii trebuie să facă cerere să se înscrie la masa credală pentru salariile restante? (vezi toată discuția)