avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am aruncat cu hamburgerul in procuroare...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am aruncat cu hamburgerul in procuroare...

Am un proces penal, in care sunt parte vatamata.
Procurorul de caz tergiverseaza aflarea adevarului de 2 ani, dupa ce pt. anumite persoane a facut dijungerea si a dispus deja NUP din lipsa de probe. Nu-mi raspunde la cerere pt. expertize, audieri martori, etc.

M-am dus la el in birou, m-am enervat ca mananca in fata mea si ca-mi raspundea in bataie de joc, ambigiu 'formulati cerere, si noi va vom raspunde (ea nu a raspuns de 2 ani la cele anterioare)...

asa ca ... la nervi i-am luat hamburgherul dupa masa si i l-am aruncat fix in fata. iar sticla de cola am desfacut-o am aruncat-o pe jos. si am iesit din biroul ei.

nu am injurat-o, nu am amenintat-o, am scuipat si am zis "coruptule!", dar nu are martori ...


Pot pati ceva?

A chemat paza, si am ajuns eu incatusat si palmuit de politisti. Unul mi-a tras un pumn fix in ochi. Am o dovada, am inregistrarea video ... m-am dus cu o camera ascuns la mine, sa pastrez reactia procuroarea.

Am fost azi la IML dar mi-au dat doar 2-3 zile IML, mai ales ca au auzit ca m-a batut politia.


1. Ce pot pati pt. ca i-am dat cu hamburgherul in fata? Va rog nu-mi raspunde de la 2 la 5 ani, ce pe speta, ce se face cu mine in acest caz? Ma va cerceta unul de la curtea de apel ?
2.Pot macar cere alt procuror de caz?

3. are rost sa-mi bat capul cu politistii care m-au palmuit? sau la 3 zile IML aia primesc amenda administrativa si scapa... eventual imi mai fac un dosar penal pt. chestii inchipuite?

4. sa ma mai astept sa primesc bataie?
interventie moderator: @picpic89, va rog sa folositi un limbaj decent.Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 25 August 2014
Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator
Cel mai recent răspuns: burdy_1 , utilizator 08:26, 28 August 2014
eu zic se incadreaza la tulburarea ordinii si linistii publice pentru "fapte si gesturi", fiindca tehnic lovirea presupune "suferinte fizice", care se dovedesc cu certificat medico legal. Ar fi haios sa explice cineva cum provoci suferinta cuiva cu o chifla proaspata de hamburgher? I-a bagat-o in ureche? In ochi? In carie? :)

Exista si jurisprudenta Adrian Zglobiu vs Traian Basescu care e fapt cunoscut public...
Suferinta fizica se poate produce si printr-o suferinta psihica, gen sperietura puternica, o sa stie dl.procuror ce sa spuna.
Pentru retinerea Infractiunii privind tulburarea ordinii şi liniştii publice fapta ar trebui sa se petreaca in public, nu intr-un birou.
Ultima modificare: Joi, 28 August 2014
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Poate se intoarce autorul subiectului si ne spune ce s-a intamplat pana la urma. Sunt curios
Oricum a spus ca s-adus cu intentia de a comite fapta...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ultraj sunyigabi sunyigabi imi poate spune cineva, daca un politist in civil este batut fara motiv intro discoteca, merge ultraj contra bunelor moravuri? (vezi toată discuția)
Ultraj daca injur judecatorul?? aidu aidu Art. 279 alin. (2) Cod Penal: Săvârşirea unei infracţiuni împotriva unui judecător sau procuror, în scop de intimidare sau de răzbunare, în legătură ... (vezi toată discuția)
Ce pedeapsa pot primi la judecatoria curtea de arges sunt acuzat ... laurentiuionnegrescu38 laurentiuionnegrescu38 Ce pedeapsa pot primi la judecatoria Curtea de Arges sunt acuzat de fapta de ultraj judiciar raportat la amenintare in forma continuata 4 acte materiale ? (vezi toată discuția)