avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Forumul specialiştilor - index al ... vinuri de colectie
Discuție deschisă în Forumul specialiştilor - index al legilor aplicabile unor cazuri din practica judiciară

vinuri de colectie

buna ziua as fi interesat sa imi deschid o vinoteca(privata fara vanzare). as dorii sa stiu daca un vin de colectie trebuie sa aibe un certificat de atestare( asa ma gandesc sa nu fie fals sau sa am certitudinea ca este un vin veritabil), de asemenea as fi interesat de niste onoteci/vinoteci serioase poate imi puteti recomanda dar si niste sfaturi in aceasta privinta. ms anticipat
Ultima modificare: Luni, 25 August 2014
pappa, utilizator
Cel mai recent răspuns: pappa , utilizator 14:59, 26 August 2014
Produsul care intentionati sa il colectionati va apartine sau il achizitionati ?
Regulamentul prezentului forum nu permite reclama
doresc sa il achizitionez eventual si de la vinoteci private ale unor colectionari. in principiu m-ar interesa sa stiu si sa primesc niste sfaturi de la cunoscatori:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Propunere card de cumparaturi in rate fara dobanda Nneccp Nneccp Buna ziua! Acum un an cu aproximatie am aplicat online pentru un card de cumparaturi la o banca destul de cunoscuta din Bucuresti si dupa ce mi-au analizat ... (vezi toată discuția)
Comanda pe magazin online, neonorata dar incasata dorugeorgel dorugeorgel Buna ziua, Cu o saptamana in urma am plasat o comanda pe magazinul online al unei firme cunoscute din Romania. Am comandat produsul si am platit cu card. ... (vezi toată discuția)
Caut asociatã pentru procese internaþionale viktorV viktorV Caut asociată pentru procese internaţionale, cu întindere în timp, bună practiciană în drept civil, comercial, penal, drept comunitar, drept ... (vezi toată discuția)