avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Semnarea sentintei penale.
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Semnarea sentintei penale.

Va rog daca poate raspunde cineva la aceasta situatie: In urma cu 9 luni a fost mentinuta o sentinta penala la Curtea de Apel, dupa aproximativ 9 luni la redactarea si semnare sentintei uramatoarea surpriza: Presedinta completului de judecata nu semneaza sentinata deoarece este suspendata din functie dar in schimb redacteaza sentinta, a doua judecatoare din completul de judecata nu semneaza sentinta deoarece este plecata in concediu de odihna. Pentru cele doua judecatoare semneaza un judecator delegate. Parerea dv. si temei legal pentru a o ataca.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:28, 25 August 2014
da a redactato cel care era suspendat din functie, repet in data cand a redactato era suspendat din functie. Poate un judecator suspendat din functie sa redacteze o sentinta? Este normal?
Daca a redactat-o cel suspendat din functie nu consider ca este legal dar eu cred ca a redactat-o celalalt judecator.
Sftul meu este sa apelati la un avocat bun ca sa va lamuriti in mod clar si sa vada hotararea neaparat.
Cred ca ati vrut sa spuneti: ca daca a redactato cel suspendat considerati ca nu este legal.
Este asa cum spun eu . Daca aveti o adresa de posta electronica o pot trimite.
Da, in opinia mea nu poate semna redactarea un judecator suspendat.
Este ca si cum ar fi avocat sau procuror si ar semna hotararea...ca judecator...
Problema este cu noua lege...
Nu trebuie sa imi timiteti hotararea...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnarea hotararii eduuard eduuard Hotararea judecatoreasca ca solutie a instantei se poate semna si de alte persoane decat cele care au participat la deliberare? (vezi toată discuția)
Semnează în baza art. 604 cod procedură penală preşedintele curţii de apel? eusaisapte eusaisapte Ce inseamna \"Semnează în baza art. 604 Cod procedură penală Preşedintele Curţii de Apel \" pentru ca presedintele completului e in concediu de ... (vezi toată discuția)
Nulitate sentinta civila ContSters429609 ContSters429609 Fiindca tot e de actualitate va rog sa-mi spuneti daca o sentinta civila se poate anula pe motiv ca judecatorul care a motivat-o si redactat-o e altul decat ... (vezi toată discuția)