avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1021 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mai poate primi subventie?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mai poate primi subventie?

mama mea este trecuta ca si urmas pe titlul de proprietate a unui teren agricol dupa decesul tatalui meu, desi in titlu de proprietate ca si urmasi, cred! ca trebuia sa fie si cei doi fii pe care i-au conceput impreuna.... in 2012 a decedat si mama si terenul agricol a fost dat in arenda de prin 2007, intrebare! , mai este valabil arendarea daca mama este decedata si arendasul mai poate incasa subventia pe teren de la apia arad? [sora mea... nu vrea sa vina la notar sa facem succesiunea, ce si cum sa fac?

Alte discuții în legătură

Drepturi de pe proprietate teren agricol ContSters378070 ContSters378070 Bună seara, Mama mea a mostenit 2 hectare de pamant dupa decesul bunicii, acum 8 ani. Bunica avea 4 hectare, avand doua fiice, ar reveni cate 2 ha.pt ... (vezi toată discuția)
Contractul de arendare annabela annabela Buna ziua tuturor. Am cateva nelamuriri referitoare la contractul de arendare. Odata cu abrogarea legii 16/1994 as dori sa stiu cine inregistreaza contractele ... (vezi toată discuția)
Obstrucþie a autoritãþilor în prelungirea unui contract de arendare a terenului agricol FARKAS TRAIAN IOSIF FARKAS TRAIAN IOSIF Bună ziua, Sunt moştenitor legal cu succesiune efectuată după tatăl meu a bunurilor mobile şi imobile, pentru care am reuşit să fac dovada că acesta ... (vezi toată discuția)