avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Drepturi conform Legii 677/2001
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Drepturi conform Legii 677/2001

Bună ziua!

Am fost curios să văd ce se oferă prin cursurile societății EUROCOR și am descărcat o lecție gratuită de pe pagina acestora de internet. Nu a fost nevoie de înregistrare cu username și/sau parolă, dar descărcarea lecției a fost condiționată de acceptarea termenilor și condițiilor EUROCOR conform Legii 677/2001. Adică NU AM AVUT LA DISPOZIȚIE opțiunea de A NU PRIMI NEWSLETTER sau alte solicitări de la aceștia. Imediat am fost contactat telefonic de un reprezentant care a început în mod agresiv să mă chestioneze de ce nu am optat pentru plata cursului, de ce nu m-am decis asupra acestuia. I-am explicat că lecția demo nu conținea decât titlurile capitolelor din cursul respectiv, neavând nici o altă informație care să mă ajute în decizia mea și l-am rugat să nu mai fiu contactat. Azi primesc un mesaj numit ”SOLUȚIONARE SITUAȚIE”, în care mi se explică că trebuie neapărat ca până la sfârșitul lunii să reglementez problema și să mă înscriu la curs. Nici la acest mesaj nu am putut da reply, fiind un newsletter personalizat adresat mie dar fără posibilitatea de răspuns direct, ci numai prin secțiunea CONTACT. Mesajele trimise din secțiunea contact sunt condiționate de
”Completand formularul de contact sunt de acord sa fiu informat, prin diverse mijloace, despre cursurile noi si ofertele speciale lansate de Eurocor. La cererea mea scrisa, trimisa la CP 61-15, cod 041293 Bucuresti, Eurocor va actualiza, va bloca, va sterge sau ma va informa despre datele mele personale. Eurocor se obliga sa prelucreze aceste date conform Legii 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, avand numarul de operator 241/2002.”
. Este posibil așa ceva? Mă gândesc că aș putea să le cer despăgubiri pentru faptul că nu am posibilitatea să optez pentru a nu mai primi mesaje de la ei?

Alte discuții în legătură

Neplata facturii oltiky oltiky Buna ziua, Anul trecut am solicitat un curs demo la eurocor,la scurt timp am fost contactat telefonic de o doamna daca as fi de acord sa ma inscriu la un ... (vezi toată discuția)
O alta problema..destul de ciudata!! mihaela23 mihaela23 Exista o mica problema...si sper din suflet sa o puteti rezolva,acest cont mihaela23 este folosit de 2 persoane diferite cu email-uri diferite.....eu normal am ... (vezi toată discuția)
Cineva s-a folosit de e-mailul meu justmyself justmyself buna ziua. de curand mi-am dat seama ca cineva s-a folosit de e-mailul meu pentru a-mi afla parola de pe un forum unde eu am si un cont.as vrea sa stiu, daca ... (vezi toată discuția)